Hirdetés

Samsung Galaxy Player 70 Plus – még mindig az iPod után loholnak

A Samsung már egy ideje világossá tette, hogy az iPhone-iPod Touch pároshoz hasonlót kíván létrehozni, amit nemes egyszerűséggel olyan Samsung Galaxy mobiltelefon-féleségekkel képzeltek el, melyek egy androidos okostelefon minden pozitív tulajdonságával rendelkeznek, de GSM modul hiányában telefonálásra alkalmatlanok, és ezáltal olcsóbbak is. A sorban tavaly először a Galaxy S WiFi 4.0 és a tesztlaborunkban is vendégeskedő 5.0 jelent meg, majd múlt héten a barcelonai MWC keretein belül a Galaxy S WiFi 4.2 bemutatásával egy újabb löketet kapott a történet. Azonban úgy tűnik, hogy a számos bejelentés ellenére nem lőtték el az összes újdonságukat, ugyanis ma (igaz, hogy egyelőre csak Koreában) napvilágot látott egy újabb variáns Samsung Galaxy Player 70 Plus név alatt.


[+]

A megnevezés kissé félrevezető, ugyanis a 70-es szám ellenére ebben a modellben is 5”-es kijelző található, amely felbontására nem tértek ki, így minden bizonnyal az előd 800x480 pixeles paneljét örökölte. A változás viszont a belsejében keresendő, ugyanis a központi egységet egy duplamagos, 1 GHz-en ketyegő SoC-ra cserélték, hogy maradéktalanul és zökkenőmentesen képes legyen ellátni egy modern PMP feladatát. Az 3,2 MP-es kamera is 5 MP-esre fejlődött, sőt, még DMB tv-tunert is kapott a készülék, igaz, valószínűleg ez csak a koreai piacra szánt variánsban lesz majd fellelhető.

A 2500 mAh-s akkumulátorral megtámogatott Samsung Galaxy Player 70 Plus vételára 16 és 32 GB-os kapacitás mellett rendre átszámítva 356 és 418 dollár. Európai megjelenéséről még nem közöltek információt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés