Hirdetés

Tágas toronyház a Chieftectől

A Chieftec új Aegis sorozata nem lesz mindenki kedvence, de aki megbarátkozik a szokatlan dizájnnal, az egy jól összerakott, könnyen szerelhető házat vehet birtokba. A CH-02 típusjelű torony alapterülete 205 x 540 mm, magassága lábakkal együtt 460 mm. A szokásos microATX és ATX alaplapokon kívül Extended ATX szabványnak megfelelő alaplap is belefér.


CH-02B-B-B és CH-02SL-SL-B

Az 5,25 és a 3,5 hüvelykes meghajtók csavarozás nélküli rögzítését egyaránt műanyag elemek, sínek könnyítik meg, és ugyancsak egyszerűen eltávolítható a HDD-keret melletti ventilátorok műanyag tartószerkezete is. Az elülső ajtó mögött három 5,25 colos és egy 3,5 colos meghajtórekesz érhető el, belülre pedig – 90 fokkal elforgatva – hat merevlemezt lehet elhelyezni.

A szellőzést a HDD-k mellé telepíthető két 92 mm-esen kívül egy hátsó 120 mm-es ventilátor biztosítja, sőt felülre is beszerelhető egy 120 mm-es légcsavar, bár az utóbbinak értelmet adó rostély a gyáriak tájékoztatása szerint nem mindegyik altípuson található meg. Az oldallap nagy részét elfoglaló fémháló ugyancsak hozzájárul a hűtéshez, igaz, minden bizonnyal a zajokat is jobban átengedi.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés