Hirdetés

Új variánst kap a Logitech G203

Az viszont nem egészen világos, hogy pontosan miben lesz más a kisméretű, szimmetrikus egér legfrissebb generációja.

A Logitech hamarosan piacra dobja a G203 Lightsyncet, ami nagyjából az MX300/G1 által kitaposott ösvényen jár a formát és tömeget illetően. A 116,6 mm hosszú, 62,15 mm széles, 38,2 mm magas és 85 grammos, hatgombos rágcsáló szenzora továbbra is 200-tól 8000 cpi-ig skálázódik, szóval egyelőre nem tudni, hogy az érzékelőt tekintve lesz-e bármilyen változás (például új lencse, újabb firmware-rel való mókolás), de a specifikációs listát böngészve úgy véljük, inkább csak egy átnevezésről lehet szó. Az SKU mindenesetre új, szóval technikai értelemben új termékről beszélünk.


(forrás: Logitech) [+]

A bal és jobb klikkek alatt ott van az a fémrugós feszítő mechanizmus, ami a pontosabb aktuációt és konzisztens kattintási érzést hivatott elősegíteni, és a 2,1 méteres kábel szerencsére még mindig nem kapott harisnyázást. Talán a világítás megvalósításában lesz tapasztalható némi különbség, netán a mikrokapcsolók vonatkozásában képzelhető el valami differencia, de ez önmagában eléggé vérszegény fejlesztésnek tűnne.


(forrás: Logitech) [+]

A kérdésekre heteken belül meglesz a válasz, hiszen a 2 év garanciával megtámogatott, fekete és fehér színben egyaránt elérhető G203 Lightsync május folyamán jelenik meg a kereskedelmi forgalomban, 40 dolláros ajánlott fogyasztói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés