Újabb dobozváltásra szánta el magát az Intel

A vállalatnak nincs szerencséje a dizájnos csomagolással, a kereskedők könnyen kezelhető és tárolható dobozt várnak.

Az Intel bejelentette, hogy megváltoztatják a Comet Lake-S processzorcsalád csúcsmodelljének a csomagolását. A Core i9-10900K eredetileg dizájnos dobozban került piacra, amely valóban vonzotta a tekinteteket, de rendkívül nehézzé tette a termék hatékony szállítását, illetve tárolását. A probléma megegyezik azzal, ami miatt a vállalat módosította a Core i9-9900K dizájnos, dodekaéderre hajazó dobozát.

A Core i9-10900K régi és új csomagolása
A Core i9-10900K régi és új csomagolása

A vállalat közleménye szerint a régi dobozt használó, már becsomagolt termékeket még leszállítják, de ezzel várhatóan végeznek 2021. február 28-ig, utána pedig már az új, szimpla dobozban teljesítik a rendeléseket. Ennek hatására a korábbi 480 processzort tartalmazó raklap helyett 1620 terméket is le tudnak egybe csomagolva szállítani, nem mellesleg megszűnik a kereskedők állandó panasza a raktározás szempontjából nem ideális doboz miatt.

Belsőleg egyébként nem változik semmi, minden módosítás csak a külsőre vonatkozik. A pontos adatokkal kapcsolatban az alábbi dokumentum kínál részletes felvilágosítást.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés