Hirdetés

Ultraszéles gamer monitorduó az AOC műhelyéből

A gyártó új, G2 névre keresztelt szériájának tagjai 1440p-s 21:9-es VA panellel és fekete-piros külsővel próbálják kívánatossá tenni magukat.

A CU34G2 és CU34G2X modellek személyében az AOC új, G2 szériájánk első tagjait tisztelhetjük, amelyek a külső és a specifikáció tekintetében megegyeznek, a két verzió közti különbséget mindössze az eltérő képfrissítési ráta jelenti, ugyanis amíg előbbi 100, addig utóbbi 144 Hz-en dolgozik.


[+]

A VA technológiájú, 1500R hajlítású, 34 hüvelykes képátlójú panel mindkét modell esetében 3440x1440 pixeles felbontással rendelkezik, utóbbi értékből pedig az is kitalálható, hogy 21:9-es képaránnyal van dolgunk. Az új megjelenítők maximális fényereje 300 nit, válaszidejük 1 ezredmásodperc, továbbá a gamerek nagy örömére megkapták az AMD FreeSync támogatását is, de a 88%-os Adobe RGB és 119%-os sRGB színtérlefedettségnek köszönhetően a grafikai munkákra sem kell nemet mondanunk, ha ilyen monitor pihen az asztalunkon.


[+]

Már amennyiben valóban az asztalunkon pihen, hiszen adott a VESA 100-as fali konzolok felszerelésének lehetősége, de a legtöbbeknek a gyári talpra sem lehet panaszuk, tekintve, hogy annak magassága, függőleges irányú dőlésszöge és vízszintes forgásiránya is változtatható. Szemünk épségéről a villódzásmentes működés és a csökkentett kékfénykibocsátás gondoskodik, ha pedig többedmagunkkal szeretnénk például egy videót megnézni a monitoron, akkor a beépített sztereó hangszórópár lesz segítségünkre.


[+]

A két HDMI, egy DisplayPort, négy USB 3.0 és egy darab jack csatlakozóval ellátott AOC CU34G2 és CU34G2X várhatóan a következő év januárjában lesz megvásárolható, vételáruk rendre 399 és 499 angol font lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés