Külső SSD-ket kínál az Xbox One konzolokhoz a Western Digital

A WD Gaming Drive Accelerated for Xbox One duója USB 3.0-n keresztül kapcsolódik a rendszerhez.

A Western Digital úgy döntött, hogy beleharap a konzolpiacba, így kiadtak két, Xbox One S és X gépekhez használható külső adattárolót, amelyek integrált kábelt is kapnak, illetve a külsejük gumiborítású, hogy ne csúszkáljanak.

A WD Gaming Drive Accelerated for Xbox One USB 3.0-s interfészen keresztül köthető a Microsoft aktuális generációt képviselő konzoljaihoz, ami egyébként kellő sávszélességet biztosít ahhoz, hogy az így csatlakoztatott adattároló a a beépített HDD-nél még jobb élményt is biztosítson. A gyártó szerint az újdonságukra telepített játékok betöltése akár 50%-kal is gyorsabb lehet, köszönhetően a 400 MB/s-os olvasási tempónak, illetve alapvetően SSD-ről van szó, tehát az adatok véletlenszerű elérése is kedvezőbb. Mindez elég jó ajánlat, hiszen a külső HDD-k azért észrevehetően lassabbak a konzol saját háttértáránál, így viszont gyakorlatilag hátrány nélkül növelhető a tárkapacitás.

A három év garanciával rendelkező, 95 x 67 x 10 mm-es WD Gaming Drive Accelerated for Xbox One modellek 500 GB-os és 1 TB-os verziókban érkeznek, az áruk pedig rendre 120 és 220 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés