Windows blog: idén is megrendezésre kerül a WTW 24 órás fejlesztői verseny

A WTW egy olyan fejlesztői megmérettetés, melynek során a jelentkező kétfős csapatok  játékos versengésben mérhetik össze tudásukat C# ismeretében. Az egyes csapatoknak egy nagy és három kisebb feladat megoldásában kell harcba szállniuk egymással; a nagy feladatról annyit tudni, hogy leginkább egy stratégiai játékhoz fog hasonlítani. A feladatok teljesítéséhez segédeszközként bármit fel lehet használni, az egyetlen követelmény egy feltelepített Visual Studio 2010 megléte. A szervezők a fő megmérettetések mellett  egyéb kikapcsolódási lehetőséget is kínálnak a jelentkezőknek, többek közt Xbox konzolok használatát és különféle minijátékokat, melyekért kisebb nyeremények járnak.

Apropó nyeremények – a verseny természetesen díjazással is jár, mégpedig nem is akármilyennel: az első helyezett csapat minden tagja egy Windows Phone 7-es okostelefont, a második helyezettek egy-egy Xbox 360-as konzolt, míg a bronzérmesek hardver ajándékcsomaggal gazdagodnak az élmény és a tapasztalat mellett.

A verseny 2012. május 12-e (szombat) déli 12 órától május 13-án délig tart, de már reggel kilenc órától el lehet kezdeni a berendezkedést. A helyszín a korai kiíráshoz képest változott a Material Építő és Design Centerre (1134 Budapest, Róbert Károly krt. 54-58.), ennek köszönhetően a kezdeti 80 csapat helyett 120 regisztrálási lehetőséget biztosítanak a szervezők.

További információkat a versenyről, illetve jelentkezni az alábbi linkre kattintva lehet, de érdemes sietni, mert gyorsan fogynak a helyek.

Inarus

Előzmények