Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Merchior

    tag

    válasz kutyek #60030 üzenetére

    A TV-vel optikain csatlakozik, aztán onnan megy a film+youtube+stream, meg a Playstation is ki tud jönni rajta :D
    Meg ha már lett, akkor egy próbaverziót megnézünk a Tidal-ből is zenehallgatáshoz, ez a hangsugárzó már reméletőleg azt is meg tudja érdemben szólaltatni, aztán ha már van bluetooth benne, akkor azért alkalmanként azzal is lehessen érdemi minőségben játszadozni.

    Beszámolóhoz egyelőre még kevés a tapasztalat, de az tuti, hogy az eddig hallgatott zenék egészen másképpen szólalnak meg. Mindennek teljesebb a hangképe, kijön gyönyörű szépen minden sáv, végre minden részlet hallható, ahogy illik. Űrtechnológia mindenhez viszonyítva, amit eddig hallottam, pedig volt egy-két izgalmasabb hangrendszer is a kezeim között már (nem feltétlenül otthoni felhasználású dolgok is)

    Egy Tales Of The Jedi epizódot is elindítottam a hecc kedvéért és könnyeztem a gyönyörűségtől, ahogy a szinkronhangok sokkal hatásosabbak lettek, a zenék még erőteljesebben dübörögtek, a fénykardok zsizsegése bizsergető volt rendesen :C

    Úgyhogy részemről értelmet nyert, miért szerepel ilyen sokszor az Edifier az ajánlott márkák között, illetve ez a példány azt hiszem ide a kisszobába nekünk az asszonnyal több is, mint amire valaha szükségünk lesz. Arra azért kíváncsi lennék, hogy az S1000-hez képest hallható-e a különbség halandó ember számára, de így a "kistesó" árában ez egyelőre baromi jó vételnek tűnik 1 nap után. :)

Új hozzászólás Aktív témák