Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #64794 üzenetére

    Egyértelműen a legjobb 4 közé várom a Juventus-t. Ha a PSG meglepetésre kiejtené a katalánokat vagy az Atleti a Realt, akkor nem lenne rossz esély arra hogy tovább is tartson a menetelés, sőt a Bayern ellen is látok esélyt, ott nem sokat de látok, vagyis lehet hogy csak szeretnék látni. Meg ha már a SerieA-t innen fotelból nézve is vezetik, akkor mindent bele a BL-ben. Az olasz fociért is...

    Kövezzetek meg, de én akarom látni Pirlo-t, mint ahogy Buffon-t is, mert ki tudja meddig láthatjuk még, és a zseni ott van Pirlo lábában ami derül égből villámcsapásként tud bokából akár mindent eldöntő helyzetet varázsolni, (mint Totti) arról nem is beszélve hogy a szabadrúgást oda rakja ahova akarja.

    Ők az olasz futball egy olyan aranygenerációja, akikre egész életemben emlékezhetek és fogok is, mindegy hogy milyen mez van rajtuk klub szinten. És sajnos nekem az ő visszavonulásukkal egy korszak zárul le és félek már nem lesz olyan a futball mint velük, legalábbis számomra semmiképp.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák