Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dark Wander

    tag

    Hosszú utána nézésnek, megvettem a Logotech-től Vezető Erő Gran Turismo kormányt. Mikor kibontottam a csomagot kellemesen meglepett hogy a védő borítás nem 1 egyszerű karton doboz hanem eredeti logitech doboz és a ragasztó is eredeti. Sokszor rendeltem netről mindent de még ilyen megtisztelésbe nem volt részem hogy a külső karton doboz is eredeti. Viszont jött a "fekete leves" nincs lemez a dobozba, de hivatalos oldalon letudtam szedni a drivert. Biztos azé nem addtak lemezt mert nincs benne a gta 5 update patch és így inkább netről szedjem le a frisset.
    Kormány fogása kényelmes, műanyag és elvileg bőr borítású kormány. A váltó csak előre és hátra működik, de nekem ez is elegendő. Láttam a g27 h váltója teljes realisztikus kialakítású+ van kuplung hozzá viszont még így is sokallom 80 k érte. Ráadásul annyit meg nem játszok autós játékokkal hogy megérje nekem g27.
    Járt még a felfogatáshoz 2 szűkítő mely kb 10-25mm vastag asztalhoz is hozzá lehet rögzíteni. Én e-nélkül használom 40mm vastag asztalhoz.
    Általában játékonként eltérő beállítás kell alkalmazni ami nem gond, pl TDU 2 nagyon jól irányítható vele.
    Nyilván szimulátorral lenne izgalmasabb de nem izgat a körkörös versenyek. Így alternatívként fél arcade/ fél szimulátor és arcade játékokkal fogom nyomni.
    Amúgy aki kérdezné hol tudtam megvenni 38 k -ért annak javaslom ezt a jó oldalt:
    http://www.avplanet.hu/logitech-ps3-driving-forcegt.html
    Ahhoz képest sokkal olcsóbb mint a konzolboltokba! Végszó, ez jó vásárlás volt, ajánlom annak aki nem túl sokat nyom autós játékokat. Régen ps2 korszak idején vettem tescoba 6000 ft olcsó kormányt, nagy ra.. .za... volt! Lényeg hogy piacon kell spórolni, nem a kormány vételén, ezt kezdőknek mondom!

Új hozzászólás Aktív témák