Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • btz

    addikt

    A *****-squashfs-factory.bin fájlal gyári fw-ről frissítenek
    A *****-squashfs-sysupgrade.bin fájlal a meglévő openwrt-s cuccot lehet frissíteni.

    Lehet láma kérdés de a *****-initramfs-uImage.bin file-al mint szoktak csinálni?

    Azért kérdezem mert lehet, hogy egy dlink dir-600 revB5-nél ezt kéne használni.

    Az eszköz openwrt oldala szerint a routert először is valami emergency módba kell tenni, ezután nem tudom melyik verziót kéne telepítenem, mert ehhez az eszközhöz nincs factory verzió, viszont a DIR-300 B5/B6/B7-el közös sysupgrade fájlt kéne használni, de nem nagyon tudom elképzelni, hogy ez rögtön mehetne rá.
    Nem lehetséges, hogy először ezt az initramfs-es fájlt kéne felrakni?

    Találtam egy - két netes leírást a Dlink DIR-600 B5E modell openwrt-sítéséhez, de ezek egy kicsit "más" elképzelés szerinti telepítések. Az elsőnél pl DIR-610 A1-hez tartozó .bin fájlal van megoldva. A másodiknál pedig az initramfs fájl is a 610-es modellhez tartozik.
    De ha jól olvasom, akkor az általam talált 2 installálási megoldás nem használja az openwrt wiki által javasolt emergency web interface módot, hanem egy busybox valamit telepít a routerre először, utána azzal kell "operálni".

    Kérdés: Szerintetek járható út az installáláshoz, hogy a hivatalos wikit követve, elindítom a routert ebben az emergency web interface módban, aztán a DIR-300 B7-hez initramfs fájlt azzal rakom fel, utána a szintén a 300 B7-es sysupgrade fájlal befrissítem?

    [ Szerkesztve ]

    ⓑⓣⓩ

Új hozzászólás Aktív témák