Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    válasz Jinxb1rd #60021 üzenetére

    Nem úgy túnik mintha befejezték volna. Úgy van megoldva, hogy minden untreal engines (4.8-5.3 között) játékhoz használható. Van ami kontrollerrel, mert azzal kényelmesebb, vagy szarul csinálták meg a játékot, és 100 gomb kell az irányításhoz, de van ami rendes hadonászós. Azzal a nézettel indul ami a játékban van, tehát ha kívülről nézed a karakteredet, akkor a vr-ban is kívülről fogod, csak körbevesz a világ, de van egy config file minden játékhoz egyedi, és saját magad is testre szabhatod ami az összes unreales paramétert tartalmazza, és állítható. Az aliaen firestorm elite egy külső nézetes alien gyilkolászós játék. A konfigokkal megcsinálták, hogy belső nézetes nagyon durván befosatós vezérlőkkel célzós játék lett, mert ugye az fps miatt nem látod ami a hátad mögött történik. És ehez a programon semmit nem kelllett változtatni csak a megfelelő konfigot kell letölteni és egyszer megmondani neki hol ez konfig (utána a c:\users\sajátkönyvtár\Appdata.... könytárba teszi) és annyi.
    Itt vannak a játékok és innen lehet vadászni a konfigokat, érdemes keresni mert lista folymatosan bővül, és mivel a gamepasson is hegyekben állnak az unreal engines jétékok, jelenleg nem tudok hova kapjak annyi játék lett. (palworld, jedi fallen order, grounded, palia, alinien firestorm elite..... sorolhatnám napestig)
    itt vannak a játékok és innen kell összevadászni a megfelelő konfigot:
    [link]
    A dscord csatinkon próbálom összeszedni az uevr_config szobába a legnépszerűbbeket, mert tényleg annyi hsz van egy egy játékhoz, hogy molyolni kell a konfigokat.
    A cucc ingyenes, de lehet őket patronálni.

    [ Szerkesztve ]

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák