Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz tisn #7012 üzenetére

    Kérdés, milyen ÁFÁs számla.

    Vásárlás előtt végighívtam a a HAs hirdetőket, 160-170k-ért magánszemélyeknek hirdetett, bontott dobozos bőr Hero az konkrétan 160-170+AAM számlás lenne, vagyis ÁFÁt nem tudsz cégként visszaigényelni belőle.

    Akitől végül vettem, az a céges számla igényemre egyből 210k-t mondott, de azért nullkilométeres széket kaptam. (egyik karfa volt csak rászerelve az ülőlapra és úgy elcsomagolva, de egyébként semmi szerelésnyom, karc sehol, mindenen gyári fólia/szivacs.)
    Mivel ebből a 27% visszajön, ugyanúgy 165k-ba került, mintha magánszemélyként vettem volna egy bontott, lehet hogy karcos, gyűrött széket.

    Egyébként helyszínen vaciláltam sokat, hogy a méretben pont jó Epicet vegyem, vagy a böhömnagy Herot, végül az döntött a Hero mellett, hogy napi sok órát fekszem a fotelben, és az Epic hintája kb. 25 fokot, míg a Heroé 30 fokot billen hátra.
    (Előző fotelem is kb. 30 fokot billent.)

    Másik kritériumom az volt, hogy a szék karfája nem lehet 63 centinél magasabban, mert akkor nem gurul be az asztalom alá.
    Hero ezen a saját karfájával megbukna (66 centi, ha a gázrugó és a karfa is teljesen lent van), amivel kb. 3-4 centivel magasabb, mint az Epicé.

    De mivel a két szék karfa rögzítése azonos, csereszabatosak, így nem mondtam le a jobban hintázó Heroról, hanem kértem pluszban egy pár Epic karfát is.

    Epic vs Hero karfa alsó végállásban:

    Frissen összerakott Epic karfás Hero vs ~3 éves Samurai KL-2 romhalmaz:

    [ Szerkesztve ]

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák