Hirdetés

Aktív témák

  • CaptainChaos

    tag

    Sajna utálok ide írni, de már a 2. esetet kell elmondanom.
    Sonky-val üzleteltem. 1:1-ben cseréltem vele egy 3870x2-t egy 4850 vapor-x-re. Kellett a kisebb fogyasztású kari, de ez most lényegtelen.

    Kérdeztem tőle telefonon, hogy van-e másik kártyája, mert akkor elküldhetné előbb az övét, és azután én küldeném, mert nincs cserekártyám, és kell a gép melóra. Azt mondta, hogy neki sincs másik, küldjem én előbb. Beszereztem egy szart átmenetileg, és elküldtem neki előre a 3870x2-met.

    amig vártam a 4850-re beszélgettünk privátban, és kiderült , hogy CF-be köti egy másik 3870x2-vel (tehát volt másik kártyája átmenetileg...)

    2 nap múlva ideért az övé (4850), beraktam a gépbe, driverek fel, és összevissza szarakodik a kártya... Kifagy 3dmark közben, játék közben. Semmi sem megy vele normálisan.
    Erre azt válaszolta, hogy állítsam be külön kézzel az órajeleket, mert hgoy nála is ezt csinálta. De ezt a csere előtt természetesen elfelejtette mondani. Mondanom sem kell, hogy nem lehet beállítani, mert már alapban a gyári órajeleken megy a kártya, és fagy.
    Ráadásul függőleges fekete-fehér csíkokat is dobál néha. (resident evil 5ben pl. 2 perc után), és ez tutira hardver hiba.
    Írtam neki múlt 7 pénteken (12-én), hogy vissza az egész biznisz, mert én nem akarok rohangálni a garival (Tom-e kolegához szól). Plusz postaktsg meg ilyenek. Nehogy már én fizessem ki 2szer a postát azért, mert ö szart adott fel.

    Ma válaszolt ,hogy gariztassam le mert neki már nincs pénze, és a 3870x2 sincs meg (ezt se hiszem el), mert becserélte egy 4870-re.
    Most már abban sem vagyok biztos, hogy erre van érvényes gari, de majd meglátjuk.

    És mégegy érdekesség:
    mondtam neki, hogy a postát fizesse ki, mert ez az ő hibája (2300 Ft értékbiztosítva)
    erre ő annyit mondott (egy kis vigyori pofa kiséretében), hogy akkor küldjem el simán értékbiztosítás nélkül.

    Nem tom, hogy ki üzletelt vele, de ha ebből ki tudok végre jönni, akkor soha többet nem üzletelek vele, az biztos.

    FEKETÉT NEKI! Ezért már simán jár... Ja, és megy a feljelentés, ha nem történik semmi előrelépés az ügyben...

    [ Szerkesztve ]

    70/403-03-54 Hívj, ha nem vagyok PH-n, és biznisz van JUSTICE FOR HUNGARY!!!! Szebb jövőt! Azért jó tengerparton lakni, mert csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék

Aktív témák