Hirdetés

Aktív témák

  • I_Am

    veterán

    válasz old gray #9083 üzenetére

    No comprende!

    Te itt sírsz a fórumozók előtt, hogy mennyire rossz Neked, hogy nem teljesítette az adott szavát, amit ráadásul Te is elismertél, hogy szívességből szerette volna megtenni.

    És ha valaki a másik fél védelmére kel, akkor már egyből beszólsz?

    Most nem moderátorként írom amit írni fogok. Nem sokszor tettem eddig ilyet és vállalni is fogom a felelősséget, ha lesz.

    Magasról leszarom, hogy Te mire vagy képes. Azt is leszarom, hogy ki mire képes!

    De azt nem várhatod el senkitől, hogy azért mert Te képes vagy félretenni a családod Ő is félretegye! COMPRENDE?
    Azért állok most Superman mellett, mert ha Velem történne akárcsak hasonló dolog én is leszarnék mindenkit és minden ígéretem. Mert Anya csak egy van és Apa is és a véred mindennél fontosabb. Ezt vésd az eszedbe. Lehet Te nem így gondolkozol és úgy vagy a dolgokkal, hogy ezt meg azt megteszel még mert Te így érzed helyesnek, de a Te fontossági sorrended, nem egyenlő másokéval!

    Comprende?

    A továbbiakat vagy privátban vagy személyesen egy sör mellett szívesen folytatom, de most ledobta az ékszíjat az agyam ahogy elolvastam a hozzászólásod.

    Comprende?

    Azért írom ennyiszer, mert ez tolta fel legjobban az agyvizem... :(((

    szerk: És akkor tudod mit? Most az én személyes ígéretem jön. Október 31-ével befejezem a jelenlegi projektet amin dolgozom. Addig minden nap dolgoznom kell. De az azt követő héten én magam fogom elintézni a ramjaidat, ha addig Superman nem tudja, hogy lenyugodj végre!

    [ Szerkesztve ]

    Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

Aktív témák