Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kp59

    aktív tag

    válasz zhagyma #2961 üzenetére

    Nekem ezzel szerencsém volt mert a nagy számítógépem 5,25"-os helyeinek bepattintós takarólapjai perforált kialakításúak.
    [link]
    Ezek közül (a beépített optikai meghajtó helyéről) ki van szedve egy darab ilyen elem és ebből alakítottam ki a takarólemezt a kis gép 3,5"-os helyére.
    Lehet azonban ilyen lemezt találni máshol is pl. öreg kidobásra ítélt hordozható rádiók hangszóróinak takaró lemezei vagy egyéb olcsó kis hangszórók (pl. PC hangszóró vagy autóba szerelhető hangszóró) perforált védőlemezei is ilyenek.
    Ha végképp nem találsz a környezetedben akkor vásárolj itt ezek közül egy megfelelő nagyságú hangszóró rácsot amiből kivághatod a szükséges méretű darabot :DDD :
    [link]
    Ennek például a perforációja úgy néz ki mint amit én beépítettem:

    [link]
    A mérete is elegendő mert 10,16cm x 15,24cm (4" x 6") a 3,5"-os helyre meg 3,5cm x 11cm-es darab bőven elég (ebben már benne van a körben behajtogatott 0,5cm is ami elég hogy a helyén tartsa, pláne ha esetleg még pillanatragasztóval oda is erősíted egy kicsit).Igaz 800 pénzbe kerül (+ a kiszállítás, ha pesti vagy akkor el is mehetsz érte) de egyből két darabot adnak.

Új hozzászólás Aktív témák