Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    T60-ban is megéri az SSD, egy 80 GB-os Intel X25-M G1-gyel teljesen vállalható (pedig ez még nem tud TRIM-et).

    T sorozatban T60p volt az utolsó IPS-es (T61p-ben már TN panel van!). X sorozatban továbbra is van AFFS/IPS panel.

    X61 tablet, összevetve a T60-nal egy generációval fejlettebb chipset-re, de amúgy ugyanúgy Merom magos LV processzorra épül (csak az FSB-t emelték 667-ről 800 MHz-re). Mindenesetre az a 8 GB RAM heroinárban lenne bele (azt hiszem, cirka 25-30 ezer Ft, Magyarországon gyakorlatilag nem is kapni 4 GB-os so-dimm DDR2 modulokat).

    Ha IPS paneles (15" és legalább SXGA+ felbontású) T42 lenne, én nem adnám el, hanem apránként felbővíteném 2 GB RAM-ra (mivel nem támogat még dual channelt, felesleges ugyanolyan gyártmányú, időzítésű RAM-oknak belekerülniük). Amúgy meg átalakítóval érdemes beletenni valami kisebb, olcsóbb 1,8" microSATA SSD-t (amit még akkor is tudsz használni, ha a notit elpasszoltad már).

    Ha a RAM bővítése nem opció, akkor viszont Windows helyett érdemes volna valamilyen kevésbé erőforrás-igényes Linux-disztribúcióval próbálkozni (pl. Lubuntut szokták ajánlani).

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák