Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz Vladi #38929 üzenetére

    Ez a példány valójában nem ennyire sárga, a kép színhőmérséklete rossz. Egyébként az égésgátló adalék válik ki az idők folyamán. CIF- el is le lehet sikálni, de az most nem volt itthon, pedig a front venti becsavarozása miatt le is kellett vennem az előlapot. Csak felületesen törölgettem le, szivacs+mosószerrel.

    (#38930) sanchezsa : valamelyik gépemben van, ebben a laphoz adott eredeti fekete Asus kábelek vannak.

    (#38933) bacsis : Most ez az egy ház volt itthon. Tökéletes, nagyon jól szerelhető ház, az előlapot is ennél a legegyszerűbb lepattintani. Ráadásul korhű is.A Phenom-II- höz már felhasználtam az Aerocool házat, mely még üresen állt egy ideje. Az ilyen házakat meg 500 Ft- ért veszem egy számtechben, nem fogok venni minden retro géphez tizenezer Ft- os új házat. Egy ventit még bele kell tennem, a hátsót, érdemes közvetlen a tornyventi utáni házventit beletenni?, éppen elférne, de így is kézzel jól érezhető a toronyventi kimeneti légárama a házon kívülről is.
    Meg elfogyott a kártyahely-takaró lemez, azt is kéne kerítenem valahonnan.

    szerk- (#38934) Fenyő : teszek közvetlen mögé is egyet, a hűtőbe befúvót nem akarom levenni, így 2 ventivel max 38 fok a proci terhelés alatt. Meg amit említettem, van elöl is a vinyók mögött egy.

    [ Szerkesztve ]

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák