Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz DarthSun #48463 üzenetére

    Regebbi lapokban eleve lehet orajelet allitani, egy asus bxben mar csak timingokat, en a 8 bitet 1trol 8tre allitottam. Ez az sb16on pl segitett... Egy indy4 fm resze osszevissza szol penya felett, a fenti modszerrel a p3on is rendesen megy. De nem old meg minden problemat, le kell lassitani a procit (l1 kes kikapcs) hogy a regi sierras jatekok detektalni tudjak a digi reszet a blasternak. Addig a jatekok mittomen felevel volt gond, utana mar csak 10%aval.

    De ugy gondolom, hogy alapvetoen ez swes problema, ha felkeszitik ra a jatekot, drivert (marmint a gyors gepre), akkor rendesen kezeli a kartyat, ha nem, egyszeruen nem var a sw a hw reakcioira, es osszeborul vhol a dolog. Ezt igy trukkozve ki lehet tolni, de nem 100as megoldas.

    Gusnal csak tippelek, hogy a mixeres resze kavar be a kartyanak, mert a 3.4ben meg nincs mixer. Az ujabb lapoknal az isaslot mar nem volt lenyeges, valszeg annyifele ponton tertek el az eredeti szabvanyoktol, ahany fele lap letezik. Sok lapnal eleve nem is tudsz semmi erre vonatkozot allitani, csak van egy def beallitas, amit jonak gondoltak.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák