Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alvaro

    senior tag

    válasz arn #48457 üzenetére

    1.) BX+Tua jó lehet, de még nem találtam hozzá átalakítót.

    2.) Megy a KT7A-ban a Tbred (de a'sszem még a Barton is), csak azt írja, hogy Unknown CPU, és hogy néz már az ki :)) Palominóval viszont szépen ott virít, hogy 1700+ (ekkora van most benne, volt nekem valamikor ilyen), és juhéjj.

    3.) Na ez a bónusz, ami miatt írok. Szöget ütöttél a fejembe, hogy mi van, ha tényleg a 3.4-es GUS a megoldás? Előszedtem, beleraktam, elindítom a Blood setupot, ahol sose volt hangeffekt, és csodák csodája, szólt. Majdnem írtam is, hogy nálad a pont, de aztán többé nem szólalt meg ott...

    3/a.) Rájöttem a "megoldásra". Ha ki/bekapcs után ultrinit nélkül indítom, akkor szól az effekt is, nem csak a zene. De ha nem felejtem el az autoexec.bat-ot átírni GUS classicra a PnP után, sose jövök rá... Szóval nem az igazi, de tagadhatatlanul sikerült belőle hangot kicsikarni, ahol korábban nem.

    PnP-vel valószínűleg nem lesz jó, kivéve ha a BIOS rendesen le tudja initelni és ad is neki low IRQ-t, én meg kihagyom az iwinitet. Vagy még akkor se. De demókhoz/játékokhoz mindig elég volt az 1 megás classic.

    4. Szép lista a sebességproblémás játékokról. És vicces, mikor egy '88-as címnél azt látom, hogy 8088/4.77 MHz fölött baj van vele. Úgy gondolták, az megy jól az évszámhoz? :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák