Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz arn #48470 üzenetére

    Nézegettem ezt a táblázatot, néhány megállapítás nálam is felbukkant, bár ezek közül viszonylag kevés cím tartozik a kedvenceimbe.

    Clock speed : sok régi game elindul minden probléma nélkül erősebb gépen, eredmény játszhatatlan gyorsaság vagy a mérőrutin erdménye ( ha van ) a programtörzsben/inicializálásban átfordul negatívba ( kevés helyiérték ), flag regiszter nincs lekezelve és szinte megáll, olyan lassú lesz. Régi vason kell futtatni ezeket.

    TPPATCH : régi Borland fodítóval készült gamek L2 kesses procin runtime error/0- val osztás, mivel csak a forrásállomány újrafordítása segít, de az nincs meg, kisebb CPU kell. Azt viszont nem tudtam hogy kész .exe fileokat is lehet abajgatni a tppatch- al.

    Hi-Octane (1996) Speed problems P100 : kis gépen próbáltam, lassú volt, akkor adjunk neki P1MMX@262- őt, ott meg olyan gyors lett hogy művészet kezelni :DDD

    Unreal (1998) erratic speed-up/slow-down
    Unreal Tournament (1999) CPU throttling, erratic speed-up/slow-down
    : cak a sima Unreal indult néha evvel a hibával de már mittomén mit aberráltam vele aztán jó lett.

    Descent (1994) Runs too fast with ~higher PIIs P233 Increase resolution : ez is befigyelt, lassabb gép kell.

    Descent II (1996) Normal game speed, but mouse sensitivity drops down on high framerates P2 300? : gyors gépen száguld az egér, nehéz a célzás.

    Zool2: minden gépen kifagy egy bizonyos ponton.

    Összességében nem véletlen kell többféle retro konfig.

    Amelyik gépeken rendesen mennek a fenti gamek, ott viszont az SB hangon nem vettem észre problémát, amint fentebb is írtam a GUS+Tyrian gyanús nekem hogy szebben kéne szólnia, ugyanazon gépen az Awe- val szépen is muzsikál - itt esélyes lesz akkor az a timing dolog, amiről gőzöm sem volt régebben :B

    (#48473) alvaro : a GeForce- ok tudják a kisebb felbontásokat dos alatt, legalábbis az MX- ek, a Ti- okkal asszem nem próbálgattam, de valszeg azok is. A Tua már elég nehéz ügy dos alatt, valszeg a chipset miatt, az UMB- be töltés, memkezelés már nem az igazi. A Copper(BX) és a Pluto(K7M) nagyon jó kompatibilitást mutatnak, persze a gyors proci nyűgök előjönnek de az újjabb dosos cuccok mennek.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák