Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • unclefucka

    senior tag

    A tegnapi nappal kezdetét vette egy új projekt. Fedőneve: Vakvágány-hadművelet.
    Történt ugyanis, hogy régebben találtam egy ASUS P4T-E lapot, benne két C-RIMM vak-modullal. A lap elég leharcolt volt, így nagy reményeket nem fűztem hozzá, de félretettem, hátha. A P4 anno nem fogott meg, mert a Netburst egy zsákutca volt.
    Tegnap jót retróztunk envagyok kollégával és neki volt hozzá (persze, hogy volt) egy pár RDRAM modulja. A legnagyobb meglepetésünkre, némi jumperelés és elemcsere után a lap elindult! :C
    Úgyhogy most egy zsákutcába fogok behajtani, egy vakvágányon, egy busszal (RAMBUS-al). Na jó, ez rossz szóvicc volt, de a lényeg átjön.
    Szóval kaptam két 128MB-os modult, azzal a feltétellel, hogy építek belőle valami jó kis cuccot. Így most neki foghatok egy olyan építésnek, ami a maga korában értelmetlen volt, de mára már inkább kuriózum. :))
    Amióta megvan, azóta keresem, hogy mibe fogom belerakni az ASUS V7700 Deluxe kártyámat, hát most megvan! Az Intel 850-es chipset 2000 novemberi, az nVidia GeForce2 2000 szeptemberi, ennél tökéletesebb párosítás nem is létezik, ha a korhűséget vesszük alapul.
    Átnézve a 478-as felhozatalt a dobozkámban szembesültem azzal, hogy a P4-ek, amik benne vannak 533 FSB-sek (2,4-2,8), amik meg 400-asok, azok Celeronok. Most kutathatok 400-as P4 után. Vagy elégedjek meg egy Cerkával?

    [ Szerkesztve ]

    Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.

Új hozzászólás Aktív témák