Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz arn #67859 üzenetére

    Igen, de van egy kis érdekesség DOS alatt is. Chasm, Quake, Duke (szoftver render) szemre szaggatott 640x480- ban az AMD- n. A Katmai- n a Duke- t állítottam először fel 640- re, teljesen simán megy, akkor mondom 800x600, ott is szépen folyik...az overkill 9800Pro talán a tipp, jellemző rá hogy a felbontás növelése nemigen hatja meg. Persze tudom kis felbontás ez még neki, de talán a Katmai jobban préseli rá az adatokat, vagy mittomén :DDD
    Win alatt meg az AMD D3D- ben mehaladja az alapórajeles Katmai- t, tuning esetén már előny az Intelnél. Az OGL eldöntötte, ott alapon is markáns az Intel, nem gondoltam volna hogy ilyenre képes. Azt már nézegettem hogy a Copper nagyon pörög, viszont ez egy nem ondie L2 cache- s proci, de lehengerlő :Y . a timedemo teszteken is azonnal látszott szemre is hogy sokkal gyorsabban pörög, az a már alig követhető látvány kategória.
    A boot-időben viszont az Epox lap a jobb, nem mértem stoperrel, de tuti hogy gyorsabban bootol, rádásul úgy hogy lassúbb vinyó volt mellette.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák