Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madara-san

    aktív tag

    válasz DarthSun #71770 üzenetére

    Na, odáig sikerült jutnom vele, hogy 640x480x16, double buffer-rel hibátlan a kép. Persze kevesebb pontot ad mint single buffer-rel, viszont ott meg vibrál / bugos. Ahogy láttam te a sima Diamond drivert használtad hozzá, és single buffer módban futott. Kipróbálom azt a drivert is hozzá. Egyébként a Diamond V1-nek meglepően szebb a képe mint a többinek amit találtam itthon (nagyrészt "névtelen" referencia kártyák).

    Chris82: Kíváncsi leszek a gép belsejére, illetve hogy mit hozol ki belőle. Szerintem remek 386-os lesz. :K

    arn #71785: Én ezzel egészen egyet értek, SS7-el direkt nem álltam neki küzdeni, elég volt olvasni itt róla. :DDD Sőt igazából a P2-es LX mellett a Socket 7 (233MMX) is redundánsnak tűnik, mert a kései (3D-s) DOS és korai Windows (mint pl. Need For Speed 1, Claw) címekhez az említett gép pont megfelelő lesz.

    envagyok #71795: Szép darab! Egészen hasonló házam van nekem is a 99-es konfigomhoz (a ház előlapján találtam egy gyártási címkét, 99-re datálja). Szerintem jópofa ház, az alaplap tálcáját négy csavar tartja és bütykölés esetén jobbra kihajtható. Viszont nekem nem fekete a belseje, nem utólagos fényezésről van itt szó? :D

    [ Szerkesztve ]

    Kábelek, tartozékok konzolokhoz + egyéb: http://hardverapro.hu/tag/madara-san

Új hozzászólás Aktív témák