Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    Megerkezett a PTM7950, folrakva es vegleges eredmeny holnap mert hagyni kell pihenni de par azert van.

    A kezdoallapot hogy ujra lett pasztazva Kryonaut-al ~2hete 93c HS miatt. Port Royal bench (sajnos nem keszitettem hwinfo kepeket) 86c 2hetes kryonaut-al.


    Ez a ne is nagyon csodalkozzunk rajta ott kozepen kipaszirozodott minden is.


    Egy kis alkoholos tisztitas, egy meres.... eeeeeeeees rendkivul orulok hogy dupla PTM-et rendeltem :U . Elneztem a videokat, hutsd be konyebb vele banni de ugy remegett emberunk keze mintha elvonasi tunetei lettek volna. Majd en megoldom!
    Na az elso PTM lapka kuka ;] .


    A masodik mar legalabb rament. Ezt simopgattam mint az orult hogy ne legyen alatta legbuborek, de rarakod a chipre es leragad. Ha megprobalod folszedni szetszakad (hat nem hiaba lett kuka az elso...). Szoval ez megszivatott rendesen, de vegulis itt ugy gondoltam hogy jo lesz!


    Nem lett, pont a kozepen puff legbuborek, de mar csak akkor lattam amikor leszedtem rola azt a kekes izet. Hat mivel masik nem volt megette a fene, osszeraktam.

    1. PR: 93c
    2. PR: 83c
    3. PR: 81c
    menetek kozott 100% ventivel lehutve.
    Adtam neki egy TS Extreme Stressz tesztet: 83c maxon megallt.

    Most hagyom holnapig pihenni, aztan szolgalok egy hwinfo keppel, remelem roszabb nem lesz ;] . A vizesblokk mar megvan ra de a tobbi cokmokra meg varni kell egy par honapocskat mire osszeszedek mindent :U .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák