Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz JColee #2259 üzenetére

    Mégis mihez, és mekkora felbontásba? Mert szarul megírt játékon nem feltétlenül segít a + VRAM. Hasonló konfigom volt, mint neked, és 1680-as felbontásban sehol nem volt VRAM- hiányom. :U Crysis ugyan 3870CF-ben többet használt, de nem ez gyorsított rajta, és nem is sokat.

    janos666: Nagy felbontásba akkor is kell GPU is, nem csak VRAM. Azt csak hiszed, hogy CF-ben olyan teljesítmény-növekedést kapsz. :P Én is azt hittem, a megtévesztő teszteket látva, aztán a gyakorlatban kiderült, hogy nem véletlenül csak bizonyos programokkal tesztelnek, másoknál akár még veszhet is teljesítmény 2 GPU-val (nagyon kellett volna Oblivionhoz, és ott 0% volt a CF-"gyorsulás"). A CF szívás, hidd el. DX11-gyel más eljárások készülnek, amelyek gyorsabbak a régieknél, ergo a textúra-felbontás RAM-igénye megint megtévesztő. Persze te döntesz, én csak felhívtam a figyelmedet pár dologra.

    tzsolesz: Miféle VRAM-hiány 1GB-os kártyán? :F

    gbors: Na ugye, hogy elég 1GB VRAM. ;) De pár embernek el lehet ezt mondani 1000X, meg hogy a sok memória a több megjelenítő támogatására van az 58xx karikban, hiába. Maradnak annál, hogy "hű, ha van 2GB-os kari, akkor az biztosan kell, nehogy már buta 1GB-osat vegyek..." :DDD

    FragMaster: Nem mindenki olvas, különben már többször is megtalálja a választ a topicban, így kérdeznnie sem kellett volna. :)

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák