Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacccca87

    addikt

    Sziasztok!

    Nem tudom volt e már róla szó utolsó 2-3 oldalt átfutottam, de nem láttam ehhez hasonló témát, de ha mégis lett volan elnézést kérek.

    Szóval. Nemrég (volt az már pár hónapja AUG végén :D ) vettem egy Sapphire HD7770 Ghz VGA-t (bontatlan dobozats természetesen).
    Ki is cseréltem rá az addig a gépben található 5770-et.
    Ez eddig szép és jó is volt minden klappol, win 7 reinstall is volt biztos ami biztos meg legfrisebb driver mindnehez.
    Használtam örültem stb...
    Kicsit a vásárlás után nem sokkal néha észrevettem mintha valami nem stimmelne.

    Konkrétan kifejezve CS:GO ba menübe 160 helyett volt 10FPS-em, Dota 2 ben meg majdnem megvolt a megszokott átlag fps de mégis olyan volt mintha állandóan swappolna a játék de a winyó nem dolgozott. Vicces hogy nem source alapú játékokban vagy nem veszem észre vagy nem jön elő.

    A probléma orvoslására hamarabb jöttem rá mint a hiba okára.

    A hiba az a PCE-X bus szávszélében van ugyanis a drágaság beáll 1X -re és ugy is marad.
    Orvosolni többszöri újraindítás tudja vagy ha változtatok az FSB-n (növelem vagy csökkentem 1-el).
    A hiba nagyo nrandom, hol nem tapasztalom 1 hétig de van hogy naponta 3x is beüt.
    Egyébként amit még megnéztem hogy 1x értéken és 1.1 verzión maradva a Windows ablakkezelés nem lassúl/laggol de ahogy felvált 2.0 -ra egyből furcsább a mozgás.

    Elég sokmindent megpróbáltam már ,win energiagazdálkodást kikapcsolni, driver frissítés, lap driver/bios frissítés, CPU frekijét visszaálítani alapértékere hogy tunning nélkül is előjön e de sajnos igen.

    Ha esetleg valaki találkozott már hasonlóval és tudja hogy lehet fixen reprodukálni a hibát az segítene mert nekem nem sikerül és így még gariba is nehezen tudom elvinni mert max megnézik és ha nem jön elő akkor még a vizsgálati dijat is kifizettetik velem valszeg.

    Alaplapom: ASUS P7H55-M
    Táp: Corsair VX450

    Lapot most akarom gariztatni mert szément a hátsó hangszóró kimenet jack dugója, szóval még lehet hogy a lap is ludas ebben. De addig is bármi javaslatott -5letet elfogadok ha tudtok valamit.

Új hozzászólás Aktív témák