Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #12516608

    törölt tag

    válasz konci79 #8043 üzenetére

    A többi hozzászólást is végig olvastam. Mindenkinek másak az elvárásai. Én kb. 30 év informatika után szeretem azt, ha pattan a cucc, mint a nikkelbolha. Rohadt nagy szükségem volt rá, amikor mindenki azt üvöltötte a fülembe, hogy "Mikor lesz már kész???!!!!"
    A családtagjaim és az ismerőseim nagy része is ilyen hisztérikus dühödt türelmetlen idióta. Hozzájuk viszonyítottam az átlagigényt. :D
    Ha vidéken vagyok (havi átlag 3-4 hét) akkor a Phenom II X4 is frankó 16 GB rammal. Ki tudom várni azt az 1 percet amíg bebútol. (Nincs más ott, SSD sem van.)

    Egyébként én is inkább APU hívő vagyok. Csak volt és még van VGA-m, és egyszerűbb volt egy 1600AF-t venni. Mondjuk lapra +procira + memóra spóroltam 4-5 hónapig. Sört is kevesebbet ittam. Szar volt na!
    (7 év után összefosta magát a lapom az FX8320 alatt. Kb. 1 évig nem fértem hozzá lényeges dolgaimhoz. Pl pornó!)

    Böngészők és egyéb: hát a 16 giga ramban még kövéren is elférnek a dolgok. miszarnak használjak könyvjelzőket a böngészőkben?

    Egyébként Lisa Su-nak meg a kurva nénikéjét. Simán lehetne a DIY piacra is értelmes árért APU-t gurítani, nem csak az OEM-ek seggét nyalni. (Tudom, hogy az a nagyobb szelet az üzletből, de azért mégis.) Továbbá megfizethető alsó középkategóriás VGA-kat sem gyártanak, amik jók lennének nekem és sokaknak, csak a gamer és bányász piac a lényeg.

    Azt hiszem, inkább elmegyek most kocsmába. Jobb lesz az mindannyiunknak. ;-)

Új hozzászólás Aktív témák