Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Devid_81 #4696 üzenetére

    Én pont fordítva gondolom. Megveszi valaki a drága cuccot, hogy utána kihajtsa a lelkét? Főleg egy drága rendszernél (12-16 mag, erős lappal) sokkal nyugodtabb lennék, ha látnám, hogy biztonságos, konzervatív, stabil paraméterekkel üzemel, nincs kiélezve semmi. Még a 3600-am is így lőttem be, pedig az azért bruttó 60K-ért nem volt különösebben egy drága processzor.

    Ami a csipszethűtőt illeti, kiadsz egy fél vagyont a gépért, és még zümmögjön is, mintha 2000-et írnánk 2020 helyett? :Y :W

    Nekem is a lábamnál van, nem azon alszom, de én igényes vagyok arra, hogy halkan és hűvösen működjön, a kettő nem zárja ki egymást. Kb. 3-400W összfogyasztásig ezt tökéletesen meg is tudom oldani a jelenlegi házammal, léghűtéssel. :K

    #4702 Devid_81 : " en ha veszek egy Porsche-t akkor ha nem is gyorshajtasra, de legalabb sebessegkorlatig izombol gyorsulasra tutira hasznalnam"
    Ebből is látszik, hogy nincs Porsche-d. :P Pár gyorsulás után normálisan járnál vele. Hamar meg lehet unni az égett gumi szagát. ;) Plusz, egy igazán erős autó félgázon is olyan élmény, hogy semmi igényed nem lenne padlózni állandóan. Ha állandóan padlózhatnékod van, akkor nem a megfelelő járműben ülsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák