Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csuzso72

    tag

    A MiniMXIII (LE-vel használom) mellé tegnap megérkezett egy H96Pro s912-es box (már lemondtam róla, hogy megjön). Tegnap próbáltam egy gyorsat, és majdnem úgy volt, hogy kihajítom. A gyárilag telepített Kodi 17 használhatatlan. Frekvenciát nem vált, szaggat a lejátszás, stb.

    Ma adtam még egy esélyt és kellemesen meglepett, mit lehet kihozni belőle. Kodit lecseréltem a legfrissebb SPMC-re. Lejátszáskor még így sem váltotta a filmforráshoz igazítva képfrissítést, hiába volt az androidba beállítva, mindig 60Hz-en ment, vagy kézzel állítgattam. Ezzel a beállítással viszont most már a box a forráshoz állítja a képfrissítést.

    MovieSharkot és IP-tv-t beállítottam. Azt kell mondjam, szebb képe van, mint a MiniMXIII-nak. Hanggal nincs eddig gondom, mert az csak egyszerű eszközeim vannak. HDMI-n megy a TV-be és vagy ott, vagy onnan optikán kivezetve egy sztereó erősítőbe megy, ami egy vezeték nélküli füleshez van kötve.

    Van olyan videóm (egy Nexus4 telefonnal felvett), amit a MiniMXIII LE-vel nem tudott megjeleníteni, ez simán lejátssza. Most nagyon gondolkodom melyik maradjon itt nálam a fő gép (a másik kerül a gyerekhez az IPTv miatt), de szerintem a H96Pro marad. Kezelőfelületet cserélek rajta (mert nem tudom, hogy a törölt Kodi csempéjét hogy tudnám átvariálni). Android eléréséhez sem kell újra indítani. MIII tavot mintha jobban kezelné (MiniMXIII LE alatt valahogy nagyon kis távon belül dolgozott, ez messzebbről is rendben megy, igaz ezt nem értem, hogy lehet).

    A NAS-t sambán keresztül érem el, valamiért az NFS nem megy. Megjelenik a NAS és azon belül az engedélyezett könyvtárak, de azokba már nem tudok belemenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák