Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csuzso72

    tag

    válasz blakey #11683 üzenetére

    Köszönöm a válaszod! A LE nagyon tetszik nekem is, igaz az enyémen még az utolsó 9-es dev van. Ami egy kicsit hiányzik onnan egy rendes böngésző (igaz nagyon ritkán kell, meg néhány adnroidos app), de nehezebb elérni azt ott (hiába elég a gyári firm is hozzá, azért nem kellene mókolni).
    TV-met képileg próbáltam a legjobban beállítnai, filmeknél nincs is gond, a jobb képminőséget az IPTV-nél láttam (igaz lehet placebó, amikor az SMPC-t és a kandenciahelyes (?) lejátszást sikerült beállítani).
    Hétvégén, jövőhéten lehet lesz egy kis időm és mindkettőt egyszerre a tv-re kötöm tesztelni.
    LE-t frissíteni fogom, mert most pl újraindításnál a PVR kezelő megfekszik. Próbálja betölteni az adatokat, de nem megy, ezért nem is jelenik meg a főmenüben a TV opció. Ha a beállításokban ki-be kapcsolom a tv-t, sikeresen elindul, és egy kikapcsig rendben megy (alvóból is jól jön vissza).
    CEC az LE alatt jobb, hálózati elérés az LE alatt jobb, H96Pro android/SMPC alatt kényelmesebb. Valamiért az M3 táv LE alatt rosszabb (hatótáv), de ezt továbbra sem értem, hogy lehet.
    Valami beállítás miatt gondolom, de LE alatt jobb az, hogy pl filmlejátszás megy vagy TV a főmenübe visszamegyek és a háttérben továbbra is fut a film/TV műsor. Ezet a másikon nem tudtam beállítani és itt az IPTV csatornalistájára ha visszalépek a teljes képernyős lejátszásról leállítja a csatornát. LE alatt a kis ablakban továbbra is fut. Lehet felhasználói hiba, hogy nem találom a beállítását, pedig szerintem kb ugyanúgy van a két gép beállítva.
    Szóval csak médialejátszásra az LE tökéletes és jobb is, vegyes használatra a másik és médialejátszásban sincs nagyon elmaradva. Alap dolgokra, átlagos felhasználói igényekhez szerintem mindkét gépet be lehet állítani.

Új hozzászólás Aktív témák