Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Danecay

    őstag

    válasz vargalex #2257 üzenetére

    Sziasztok!

    Kicsit megcsúsztam a válaszadással, igaz egyszer már belekezdtem de félbe kellett hagynom. Na szóval úgy néz ki a történet, hogy 3db TV van amiből 2db DLNA képes. A BOX természetesen azzal a TV-vel van összedugva HDMI-vel amelyik nem hálózatképes, vagyis nem tud DLNA-zni. A BOX-ra csatakoztattam egy 1TB-os HDD-t aminek a tartalmát szeretném minden TV-n elérhetővé tenni, na és persze számítógépen is (utóbbival még vannak gondjaim de ezt majd a hsz végén.) OpenELEC-el sajnos rosszabb volt a helyzet mint Droiddal mert vagy meg sem jelent a TV-n a KODI-s DLNA kiszolgáló, vagy amennyiben mégis, kiválasztva hibát írt.
    Úgy néz ki egyébként, hogy a kábeles kapcsolat lesz a probléma megoldása. Még tegnap kipróbáltam és úgy néz ki akadás mentesen működik, mondjuk egy kis szépséghibája továbbra is van a dolognak mert nem enged beletekerni a filmbe, kiírja, hogy ez a funkció nem használható.

    A számítógépes kapcsolatra kitérve pedig, a hálózatokban megjelenik egy ilyen KODI ikon

    de rákattintva csak távvezérelni tudom a KODI-t webes felületen, de én a médiatartalmakat szeretnél elérni a számítógépen. Mondjuk ezt már nem feltétlenül DLNA-n keresztül, lehet simán fájlmegosztással, sőt, de eddig még sajnos nem jutottam el. Ezzel valakinek tapasztalata esetleg?

    Köszönöm az eddigi reakciókat!

Új hozzászólás Aktív témák