Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    Nagyon furcsa dologba futottam bele! Ma volt időm LE-t tenni a Beelink Mini MX-re (ez az a bizonyos akciós, rev. 2 típusú), és ha a 005-öst írtam ki SD kártyára, ami olyan szépen fut a Mini MXIII-on, akkor berakott micro SD kártyával be sem bootolt a készülék (sem nyomvatartott resettel, sem anélkül).

    Mondom, kipróbálom a 002-est, azt sokan dícsértétek. Megcsináltam a micro SD kártyát, ahogy kell, betettem a gépbe (közben futott a droid) és nyomtam egy sima rebootot, mert kíváncsi voltam, hogy a reset benyomása nélkül be tud-e bootolni vele. Csakhogy a kis barátunk úgy viselkedett, mintha nyomtam volna a resetet, azaz lefutott az sd kártyás LE telepítése, ill. első indulása, és most van egy újabb dual bootos készülékem. Végülis ez volt a cél, csak azt nem értem, hogy sikerült reset nélkül. :U

    A gomb nem ragadt be, kártya nélkül újraindítottam (még a 002-es verzió kipróbálása előtt) és simán újraindult, nem lépett be recoverybe.

    Ha valaki tudja/sejti a megoldást, akkor ossza meg velem!

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó HP mini PC, Ryzen 5-ös HP laptop, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák