Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz mexel #64366 üzenetére

    Ezt már kibeszéltük 1X, volt nálam ez a szar S912 TX9S 4.db ot vettem(nem 1 helyről) ebből 3 selejtes szar volt! De keress vissza leírtam akkor mikor erről szó volt!

    Látom te sem érted amit én írok, X96Air és X96Max ot is lehet használni ahogy van gyárilag nem kell ezen se semmit mókolni(az egy dolog hogy lehet javítani a hűtésén, de az ódákat zengett TX9S nél is pontosan így van, a gyári hűtése egy HULLADÉK, szóval ezen kár rugóznod!

    Te mindenkire rá akarod erőszakolni ezt a ócska szart, amibe nincs BT, nincs 5GHz Wifi, nincs Optika, nincs analóg AV, és az SD kártya része is őskövület, és átalakítót kell használni hozzá, ráadásul még ki is lóg a házból.

    Pont ez a probléma, ma is be írt ide a fórumba egy hozzá nem értő írtad neki a TX9S.t meg is vette, aztán lehet fél év múlva szültsége lenne pl egy optikai kimenetre vagy épp, oda adná pl a nagyszülőknek a BOX.ot mert vesz magának jobbat, ja hoppá ezen nincs AV csatlakozó mégse tudja oda adni mert nagyinak csak régi TV.je van...... és folytathatnám még hogy mennyi hátránya van egy ilyen gagyi szarnak!

    Inkább fizessenek ki 2.e el többet(1doboz cigi ára, vagy pár doboz sör, nem kell hetente/havonta új BOX.ot venni az a2.e ft nem hiszem hogy bárkit földhöz vág, mikor sokan havonta fejenként 30-40.e ret elcigiznek/elisznak) és olyan BOX.ot lehet venni, amin van minden, és később se kell cserélni mert megy rajta még a 8K videó is akár

    De nem mert rád hallgatnak a hozzá nem értők, és megveszik ezt a gagyi szart amivel csak szívás lesz később!

    És nagyon tévedsz jelenleg ÁR/Teljesítményben pont hogy az X96Air P2 4/32.es éri meg a legjobban, mindent tud és nem kell cserélni ha később valakinek növekszik az igénye és a droid is használható rajta, nem egy akadozó szar 2.giga RAM.al!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák