Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • evitiguF

    senior tag

    Sziasztok,
    a hétvégén az itt ajánlottak alapján én is telepítettem az X96MaxPlus 4/32-re a CE rendszert. A kadenciahelyes beállításon és a hang megfelelő továbbításán kívül más finomhangolásra még nem volt időm.
    A TV távirányítójával működött a vezérlés, a sajátjával nem.

    Tegnapi napon nekem is feldobta, hogy van frissítés, viszont az enyém "agresszívebb" volt, tényként közölte, hogy elérhető, újraindítást igényel, válasszak, hogy igen, vagy nem.
    Itt viszont semelyik távirányítóval nem tudtam se jóváhagyni, se elutasítani a kérést.
    Dugtam rá billentyűzetet, arra sem reagált.
    Távirányítóval a TV-t kikapcsolva gondoltam kikapcsol a box is -nem tudom, hogy ez megtörtént-e, de visszakapcsolva ugyanúgy ugyanez az üzenet fogadott. Áramtalanítottam a boxot, ekkor újraindítva egy neonzöld háttér fogadott, és percekig így is maradt, majd nagy nehezen elindult a rendszer, az újabb nightly-vel.

    1. amikor CE-t telepítettem, akkor írt valamilyen adatokat a box-re is, vagy minden adat az SD kártyán van, ergo ha most letölteném az aktuális nightly-t felírnám az SD kártyára, akkor ugyanazt az eredményt kapnám, mint ami jelenleg is fennáll.

    2. a távirányítót hogy tudnám működésre bírni? Akár csak a frissítés erejéig, de ilyenkor jó lenne, ha valamelyiket használni tudnám arra, hogy a megfelelő gombot jóváhagyom.

Új hozzászólás Aktív témák