Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tjb007

    nagyúr

    válasz Sanzaa #14663 üzenetére

    Igaz, hogy olyan szinten nem lehet buzerálni mint az Androidot de ez körülbelül a tabletet vásárló emberek 15-20 százalékánál fontos, a maradékot nem érdekli sem a root/Jailbreak, sem a ROM csere stb., szimplán csak out of the box használni szeretnék.
    Ikoncsere, widget, (erőforrás zabáló) live wallpaper iOS -en is megoldható.
    Akinek hiányzik a Flash annak ott a Puffin, igaz ez sem ad 100% -os támogatást, amúgy lassan búcsút lehet inteni a Flash -nek Androidon is mivel az ICS volt az utolsó olyan Android verzió ami megkapta a támogatást, Jelly Bean -re már egyáltalán nem lesz (max. home made tákolt verziók).
    Az ötödik mondatod ugyanúgy igaz lehet az Androidos eszközökre is.
    Hiába nem beszélünk róla soha de a nagy többségnél a warez is szempont ami miatt inkább az Android mellett teszi le a voksát. Százszor könnyebb a legújabb csili-vili játékot, a legújabb navigációs programot felvarázsolni egy Androidos eszközre mint arra amin iOS fut. Xbox360 -ból is ezért fogy több nálunk mint a PlayStation 3 -ból.

    A tudatos vásárló eldönti, hogy mire szeretnél használni, hogy mi a fontosabb számára, ha van rá lehetősége ki is próbálja és ez alapján dönt. A maradék meg megnéz róla pár képet vagy videót, megveszi, nem tetszik neki és utána telesír mindenhol mindent azzal, hogy ez mekkora egy használhatatlan sz@r.

    Lényeg, hogy valamelyik kezedet mindenképp le kell harapnod, el kell döntened, hogy mi a fontosabb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák