Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maiden8

    csendes tag

    válasz z0d1AK #19227 üzenetére

    "Android 4.1.1
    Windows RT.

    Ez azért elég szűk keresztmetszet, főleg, hogy az Androidnál két féle tabletről beszélhetünk, mint elérhető készülék, windowsnál egyről sem még..."

    Miért a máról beszélsz?
    Te magad szakértőnek vallod, ugyanakkor ezzel a hozzászólással épp ezt a titulust rombolod le. Van egyáltalán rálátásod egy kínai gyártási folyamatra, időintervallumokat is beleértve?
    Abban az esetben, ha mint forgalmazónak nem számít, milyen hardverelemekből összerakott gépet hozol be, akkor igazad van.
    Ugyanakkor, ha valóban igyekszel és saját elvek szerint gyártatsz, akkor egy ilyen kínai gyártási folyamat 2-3 hónap Ez a két- három hónap most azt jelenti, hogy reálisan csak ez a két operációs rendszer szerepel ezeknek a gyártóknak a már most kiküldött anyagaiban.
    Furcsa, hogy azt mondod nincs a kínaiaknak winRT tabletje. Hát pedig van, igaz ebben a formában kiküldött nvidiás taboknál még az OS nem végleges. De van, hisz ezeknek a minták alapján vágsz bele vagy nem abba, hogy ezt leteszteled és behozod vagy sem.
    Valóban valamit is számító és nem összeszerelő kínai gyárban már ma, mai ajánalatikban sem az ICS, hanem a JB van preferálva.
    Te magad kritizálnál majd a legjobban október tájékán egy olyan tabot amin még mindig az ICS van nemde? Jól vannak azok a kérdések összerakva, csak van köztük szándékosan olyan, ami mondjuk úgy felesleges.
    De ezek is hasznosak ám, mert a 20-25 éves válaszadó például 30 ezerért szeretne csúcskészüléket a 35-40 éves már reálisabban látja a világot és hasonló válaszokra már 60-70 ezret ír. Álmodozni lehet, csak más a valóság.

Új hozzászólás Aktív témák