Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gps76

    őstag

    válasz rokarudi #26820 üzenetére

    Még én se rootoltam,mert a gyereknek vettem,ő meg nem buherálja,de szerintem meg kell nézni a többi RK chipset-est mivel kell,elvileg ehhez is jónak kell lennie.
    Videót azért operával csináltam,mert ezt szeretem,egyszerű,gyors böngésző.
    Azt nem tudom,hogyan tudták a bootolást ilyen gyorsra megcsinálni,kb.18 mp bekapcstól.
    Aki kérdezte az RK meg az Aml procikat: Volt már mindkét féle procis gépem,igen,az RK valahogy gördülékenyebben elbír a dolgokkal,nem gondolkodik sokszor,és nem is melegszik annyira.Az aurora 2-ben normál cpu módban 1100,high-ban meg 1380-on ment és fűtött rendesen,így normálban hsználtam,köze nincs a hirdetett max.1.5-nek.Gondolom olyan "kidobált" procit tesznek ezekbe ami nem bírja az 1500-öt,próbáltam másik kernellel húzni,de lefagyott a high fölött.Tettem rá hűtőlemezt is,de ugyanaz.

    A Prestigio akku garanciára kíváncsi lennék,mivel a készülék tartozéka,összetevője,és szerintem 10000 Ft fölött lenne "papíron" a cseréje,így nem 6 hónap kellene lennie.Ha valaki így járna,szerintem ha megpiszkálja a dolgot ki fogják cserélni. Ha nem akkor se nagy tudomány venni egy 4000 mAh-es akksit,NEM különleges,bonyolult elektronikával ellátott laptopakksi,ugyanolyan mint a telefonoké,csak méretesebb,semmi extra funkció nincs benne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák