Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z0d1AK

    veterán

    válasz ufonauta #28438 üzenetére

    Én értem. Hozzáteszem, egy rossz első tablet ronthat annyit az élményen, hogy az embernek el is mehet a kedve az egésztől, ez saját tapasztalat. A régi motorosok talán emlékezhetnek az Eken M001-re, az iPad megjelenése után talán az első kínai tabletek között volt, 100 dolláros áron. Én is megvettem, kb. 23 ezer ft volt. Három héten belül adtam el, mert akkora egy hulladék volt, szinte semmire sem volt jó. Lassú volt, a kijelzője rettenet volt és szinte semmit sem lehetett vele kezdeni. Nem is akartam már utána tabletet. Talán egy hónappal később került kezeim közé a Dell Streak, amit elsők között tesztelhettem. Akkor az volt az egyik csúcs androidos kütyü, nem is volt olcsó, 185 ezerbe került. Azzal szerettem bele teljesen a tabletekbe, annyira király és jó volt. Azóta meg sem tudom számolni, hogy hányféle tablet járt nálam, de száznál több. :)
    Tehát elsőre nekem is elment a kedvem az egésztől egy rossz készülék miatt, viszont visszajött egy nagyon jónak köszönhetően. De nem biztos az, hogy másnak is lehetősége lesz néhány hétig egy csúcsmodellt használni, hogy megtapasztalja az élményt.

    Halkan hozzáteszem, ez 2,5 éve volt már. Idén ősszel vettem egy ugyan olyan Dell Streaket, egyrészt nosztalgiából, másrészt mert nagyon-nagyon baráti áron sikerült hozzájutnom egy új példányhoz. Már közel sem az az élmény volt, mint mikor teszteltem. Annyit változott a piac azóta, hogy ami régen gyors és király volt, ma már picit lassú és nehézkesen használható lett. De ez már más tészta, eljárt felette is az idő. :)

    | Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

Új hozzászólás Aktív témák