Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • buta29030

    tag

    Semmit sem értettetek abból amit leírtam. Egy Windows XP-vel minden működik, pedig azt 2001 október 25.-én adták ki. Az Androiddal szinte semmi megszokott napi dolog nem megy rendesen, pedig két hét múlva 2013-at írunk. Ez azért nem mindegy.

    Én nem vettem volna tabletet, ha erről itt szó van, de hallgattatok mint szar a gyomban.

    Most meg többeknek az a baja, hogy meg mertem szólalni. Hát persze. Erre való ez a topik. Hogy tudhassa ezeket a problémákat az aki még a vásárlás előtt van és tudni akar róla.

    Mégvalami. Fanok vagytok igaziból. Igyekeztek leredukálni a szilverlájtra a problémákat. Nem így van. Nem megy a jáva sem, nem megy a flash sem, és nem megy az 1920X1080-as 50/60p-s videó sem élvezhető módon. Ráadásul a gép kezelése nehézkes-buta megoldásokkal van tele. Lehetett volna például a kijelölés kétujjas plusz egy okosgombbal. De egyujjas lett. Ez tragikus baki. Pusztán emiatt egészen használhatatlan a mindennapos gyakorlatban.

    Mégvalami: Én tévén nézek filmeket. Tableten csak kipróbáltam. (Kétmagos, 1.6GHz-es proci, stb.) Láttam, hogy nem megy élvezhető módon. Megírtam. Mi történt? Igyekeztek letagadni. Miért? Jobb hazugságban élni emberek? Még a végén én leszek a hibás, hogy merek írni az andriodos tabletek hibáiról, az eszközt körülvevő hazugság-áradatról?

    Befejeztem. Nem írok erről a témáról már többet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák