Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz b0bcat #34230 üzenetére

    Így igaz, csak most egymás mellett láttam a 4 készüléket. Az acernek nem csak a felbontása és a színei verték az asust és samut, hanem a betekintési szöge is hibátlan volt. ( félreértés ne essék nem vagyok fizetett ügynök, csak a tapasztalataimat írom le. Órákig nézegettem őket, mert vásárlás előtt szeretek megygyőződni arról, hogy amit veszek az a legjobban megfeleljen az igényeinknek.) Az akkuidő szintén fontos, szerintem az a második legfontosabb egy hordozható eszköznél. Na az is pompás az acernél maga 10-13 órájával.
    Csak azt nem értem, hogy ennyi pénzért a többiek miért nem használnak ilyen kijelzőt ( és kicsit nagyobb akksit)? Sok tesztelő hibának is írja a kinti teszteknél, hogy ebben az árjkategóriában még nem 1920-as felbontást használnak, annak ellenére hogy nem sok tablet tudja ezt. Félek ha nem az Acert veszem akkor mindig bántani fog ha ránézek a kijelzőre, hogy szebb is lehetett volna ugyanannyiért. (az más kérdés hogy ennyiért 2 év garit is adhatnának, akkor már el is dőlt volna a sorsa)
    Főleg, hogy a kép minősége szerintem ezeknél a kütyüknél az egyik legfontosabb, hiszen filmnézés, netezés, fotók és játékok nézegetése amire használja az ember, nem torrentre, vidókódolásra, fájlok másolására és szövegszerkesztésre általában.
    Na mindegy, majd a párom kimondja a boldogító igent vagy nemet valamelyikre. :)
    Én magamnak egy 7"-osban gondolkodnék, ha ki tudnám deríteni hogy melyikre lehet olyan kernelt rakni ami tudja az USB DAC-ot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák