Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RufuszX

    senior tag

    válasz Kobe #35824 üzenetére

    Ainol novo 10 Hero 1-es verzióm van. De tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Gyári rendszerrel is nagyon szépen muzsikált, de utána feltettem rá a CM10.1-t majd a Cranked Hero-t és csak jobb lett.
    Akkuidőben közel sem számítottam rá hogy ilyen jó lesz + erőben is tökéletesen megfelel számomra. (Eddig amilyen játékot csak rátettem ment rajta szépen, de nem vagyok nagy játékos viszont kíváncsiságból kipróbáltam rajta párat.)
    Alapvetően böngészésre és fórumozásra használom és utazások során skype megy rajta. Wifi jelet jól és erősen veszi nincs rá panaszom. A kijelzője nagyon szép szerintem, filmnézésre tökéletes.
    CM10.1-essel kicsit instabil volt néha a rendszer (néha újraindult és az akkuidő sem volt tökéletes), de a Cranked Hero-val ez már a múlté.
    Egy dolog zavar, hogy USB-ről nem tölthető, csak 12V-s töltő jó hozzá és a töltőfej igen egyedi (gyakorlatilag itthon nem kaptam ilyet), de erről a problémámról írtam az Ainolos topicban. De ezenfelül semmilyen kivetni valót nem találtam, csak ajánlani tudom.

Új hozzászólás Aktív témák