Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Én mielőtt vásárlásra adtam a fejem 2-3 hétig bújtam a teszteket, aztán elmentem egy-két MM-be hogy élőben megnézzem a kínálatot, kipróbáljam stb. Utána a kínai tableteket néztem végig, magyar és külföldi oladalakon a tezsteket, felhasználói tapasztalatokat (főleg) és hogy melyikhez írnak és fejlesztenek szoftvert is. Így csak pár kínai gyártó maradt, de azok között is van néhány aminek vannak rosszabbul sikerült darabjai, ez is kiszűrhető aránylag. Így maradtam az RK3188-nál és a Cube U30GT2-nél. Nagyon sokat olvasgattam mire eljutottam idáig. Nem is bántam meg, jó darab nagyon, ez már jó minőségnek tűnik, nem a gagyi "kínai".
    Sokan viszont csak árat néznek és megveszik az abszolút noname (még kinti viszonylatban is) gépeket, mert kicsit olcsóbbak, nincs velük tapasztalat, csaka gyári kínai rom van hozzájuk, stb. Utána megy a szitkozódás, hogy soha többet kínából, meg mind rossz, stb.
    ha az ember használni is akar egy ilyen kütyüt akkor érdemes olyat venni amit lehet is használni arra amire szeretnénk.
    Az hogy meg itthon vesz valaki teljesen noname verziót azzal még nincs kisegítve, hogy fél a garitól azért veszi itt, mert sokszor mire a gari lejár már a forgalmazó és a szerviz sincs meg, nem könnyű a garit érvényesíteni, stb.
    Érdemes jól megnézni mit vesz az ember és mennyit szán rá. Sokan túl drágán vesznek itthon olyan készülékeket amik 1, max 2 éven belül elavulnak és eladhatatlanok. Most komolyabb gépet 2 maggal venni, régi chipsettel kis memóriával csak olcsón érdemes szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák