Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Bozek #37907 üzenetére

    online tudósításaimat adnám le róla,

    Hát, attól függ, mennyi gépelést jelent az az "online tudósítás?"
    Mondjuk, ha szerzel hozzá egy jó billentyűzetes tokot (létezik USB-s vezetékes és Bluetoothos is), akkor nagyságrendekkel könnyebb a dolog. (Most pl. én is egy droidos készülékkel írok, egy Mk808 androidos stick, amihez egy teljesen átlagos vezetéknélküli bill+egér kombó van USB-n rádugva, kis túlzással laptop egy 40" tévén :D
    Tehát akár ez a módszer is használható gépelésre. A gond csak az, hogy a nagyon apró billentyűzetekkel kényelmetlen a gépelés, a nagyobbak pedig, ahogy sejthető, nagyobbak, és nem annyira hordozhatóak.

    Az online tudósításhoz fotózás mennyire tartozik hozzá? Mert azt is tudni kell, hogy ezeknek a kínai taboknak a fényképezőgépe sokszor csak "alibiből" van, élvezetes képet ritkán lehet vele készíteni. Mostanság megy a jurosporton a galaxy note reklám, ott tényleg jól néz ki a dolog, de, hogy a valóságban ebből mennyi az igaz, azt nem tudom. Lehet, hogy a note-hoz tényleg van olyan szoftver körítés, ami így ebben a formában jól használhatóvá teszi, és lehet, hogy a többi eszköz, mint pl. a hunyadi T7, hiába ugyanaz a hw, ha nincs hozzá a szoftver, akkor már nem használható olyan jól.

Új hozzászólás Aktív témák