Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • melan

    senior tag

    válasz justice84 #40578 üzenetére

    Mindenképp írok róla véleményt, mert sajnos én is alig találtam, tehát másnak is jól fog jönni. Két ok miatt mertem meglépni: már van Concorde tabom, és azzal teljesen elégedett vagyok, a másik, hogy a Eu..nics üzletben megtapiztam rendesen egy Sencor tabot, ami tökugyanilyen paraméterekkel bírt (eltekintve a kamerák felbontásától), ugyanilyen billentyűzettel. Nagyon jó benyomást tett, minden oké volt vele (persze egy negyedórás megtekintés alapján). Megnéztem mennyi hálózatot ismer fel, összevetettem egy másik tabletével (Navon Raptor) meg e telefonoméval - még jobb volt a jelerősség, mint a telón (Advance). A billentyűzettel pillanatok alatt össze tudtam társítani, és jó volt vele gépelni. Szóval a kettő 95%-ban egyezik, úgyhogy gondolom a hardver ugyanaz a klón, tehát belevágtam. De szerda után többet fogok tudni :).
    Amúgy majdnem elcsábultam a Wayteq 100qcr irányába, mivel (egy hete) nem sokkal volt drágább, sztem jobb a kijelzője, négymagos és 2 Gb ram. Na ugye ezek mind főparaméterek... csakhát fehér, ami a kisebbik baj, de a telifém hátlap miatt írták, hogy hamar eldobja a hálózatot, hiába 70 db körül van a jelerősség.. ami nekem viszont elengedhetetlen.
    (Megjegyzem, amiket Te írtál alternatívaként, 1 Gb rammal vannak szerelve, sztem 4 maghoz már érdemes 2gigásat választani, mert az lesz a szűk keresztmetszet. Azt írták itt korábban, hogy karácsony közeledtével több tablet is fog jönni ilyen paraméterekkel, szóval ha nem sűrgős, megéri kivárni.)

Új hozzászólás Aktív témák