Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lendvaizs79

    csendes tag

    Üdv!
    Két napja lettem boldog tulajdonosa egy Prestigio Multipad 4 Quantum 9.7-esnek. Az ára 65E HUF volt. Mint ígértem néhány szóban leírom a véleményemet a gépről, bár még csak most ismerkedem vele.
    Külső megjelenésében egy nagyon igényes kivitelű gép, pontos illesztésekkel alu hátlappal, recsegésnek ropogásnak és képernyőelszíneződésnek semmi jele. A kijelző IPS retina, ennek megfelelően brutálisan éles a kép lapos betekintési szög mellett is.
    A hw egy 4 magos 1.6 GHz-es cpuból, 2 GB ramból, 4 magos gpuból és 8 GB háttértárból áll, de bővíthető 32 GBig micro sdvel.
    Az OS Android 4.2, amihez a Prestigio egy jó adag letölthető appot kínál alapból. Frissítés OTA elvileg lehetséges, még nem próbáltam.
    Biztos mindenkiben felmerül a kérdés, hogy a Mali 400 hogy boldogul a retinával. Nagyon apró, számomra abszolut nem zavaró késések, röcik előfordulnak, bár azt nem tudom, hogy ez a gpu vagy az os miatt van-e. Engem a tűéles kép kárpótol mindenért. A full hd videókat könnyedén viszi és a két hangszóró is korrektül szól,persze azért thx-et senki ne várjon.
    3g nincs csak wifi, de nekem ez pont megfelel. A wifi egyébként jó, 8-9 m-es távon 3 téglafalon keresztül is tudtam netezni.
    Amit kaptam a géphez a fenti árért az egy gyári tépőzáras bőrtok, egy usb adatkábel, egy usb otg és egy cserélhető dugvillafejjel ellátott töltő 3 különböző dugvillával, ami szerintem tök hasznos tud lenni, ha valaki gyakran jár külföldön. Ja és 2 év gyári gari, ami szintén nem elhanyagolható.

Új hozzászólás Aktív témák