Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gps76

    őstag

    válasz motoflug #43457 üzenetére

    Alcor Q813I wifi problémára:le kell ügyesen venni a hátlapot és a két antenna kétoldalas ragasztóval van hozzáragasztva a kijelző tartójához,de elég gyérül és közel van a fém hátlaphoz,árnyékol. Bekarikáztam a jó helyzetét az antennáknak,utána kb.olyan lesz mint a Nexus7-é vagy a Fonepad-é.

    gartez:Igazából a Prestigio-t venném,mert volt több tipusa is már,és tényleg jó márka,de ez az akadásos dolog miatt eltántorít(jó lehet javítják,de ez akár fél év is lesz,addig nem akarom bámulni így).
    domojko: A Galaxy Tab 2-őt felejtsd el,mert teljesítményben elég sovány,én 20-ért vettem egy letiltottat,de hamar túladtam rajta,mai elvárásokhoz már kevés.Mondjuk kérdés mennyiért tudsz hozzájuk jutni,megéri-e a különbséget az Asus.
    mexel:Ha már ennyit kiadsz egy tab-ért ne sajnáld a 2 GB-os verzió többletét,nem bánod meg.5000-es akkuval nagyon jól bírja az Alcor,nem mértem,de szerintem 6 óra netezéssel meg van. A Wayteq az MM-ben ki volt rakva,de tiszta csíkos volt a kép,resetelni kellett úgy le volt fagyva.Amikor elindult,elég gördülékeny volt,de olyan bóvli hatást keltett az egész,nem igazán győzőtt meg, ha választanom kellett volna.A fényérzékelőt én is hiányolom ezekből az olcsóbb gépekből,de nem nagy probléma.
    Viszont oda kell figyelni az Alcornál,mert van Q883H amiben nem IPS panel van,és nehogy megtévesszen valakit hogy olcsóbb,de ugyanaz a készülék mint az Q813IX.
    Mivel lehet elviszik a Fonepad-ot(sajnálom kicsit,de később még ennyire se fogják megvenni,mert "egymagos", indokokat kaptam rá),akkor szerintem szerzek még egy Alcor 2 GB-ost,mert ez mindenben megfelelt,és az érintője se szenved az olcsóbbak betegségétől.

Új hozzászólás Aktív témák