Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz a.t.t.i. #44466 üzenetére

    Netnél nem tapasztalok lassulást, a pc-m operával lassab (i3 + 8gb + ssd :D ), youtube megy, minden gördülékeny. Sok kisebb játékot felraktam, belenézek mindbe, játszogatok, aztán megint net, de az egész rendszer folyamatos marad. Igazi lassulást és torpanást még nem éreztem. Most ránéztem, 9 alapfolyamat megy - gondolom azok - és azt írja 541mb foglalt és 454 szabad. Persze nem tudom 1-2 lenovo cucc meg "lenovo Weather", "norton Mobile Security", "Power ManagerHD", "Atci Service" és hasonló dolgok kellenek-e, majd megpróbálom hogy mi van ha kiirtom őket, de eddig nem foglalkoztam ilyesmivel mert nem éreztem torpanást- lagolást.
    Sok olyan oldalt is néztem a neten ami pl Galaxy S telefonon nem jön be vagy macerás, itt jól mennek.
    (vannak valami jó macerás tesztoldalak amit a tabletek nem szeretnek? Ha van ilyen jöhet az info és megnézem)

    Minden raklám nélkül én valóban úgy érzem ha valaki nem a nagyon gépigényes játékok miatt akar tabletet akkor egy nagyon könnyen és nagyon jól használható készüléket kap. Elég macerás vagyok pedig minden hülyeségre, de ez valóban tetszik valamiért. Féltem az 1gb-tól, de eddig alaptalannak tűnik. Hogy mire lesz ez elég 1-2 év múlva nem tudom, de most a gyári böngészővel tökéletes.

    Érdekes pl viszont hogy a Hill Climb Racing-nál úgy érzem mintha nem lenne folyamatos (csak ott), a Real Racing 3 megy elég jól, sok autónál talán kicsit lagol, de játszhatóan. (volt RK3188-as gépem, azon is ilyesmi volt, igaz ott fullhd-ban)

    Akinek van még ilyen írjon tapasztalatokat erről, hogy vasárnapi vehessen még aki akar, addig van akció, egy Alcor Q813i-nél most így mindenképpen jobb vételnek tartom, talán még a 39900-es tableteknél is megér 25-el többet. Igaz ott már van 15ezer különbség, de ezért van nagyobb akksi, 16gb, és gps is és jó wifi, szebb kijelzővel.

    Még a kis könyvét el sem olvastam hogy egy-két dolog mire jó, de ráérek még.

Új hozzászólás Aktív témák