Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz laceszgamer #45734 üzenetére

    "Adott egy Alcor Zest D740 és az a gond, hogy nem kapcsol be, bekapcsológomb benyomására csak bejön középen az üres töltöttséget jelző üres elem szimbólum és ennyi, viszont ha felteszem töltőre nem vesz fel semmi töltést."

    Remélem még nem késtem el, tegnap nem voltam gép előtt. Pontosan ezt csinálta a Galaxy Tab 2-7 is, már éppen vittem volna szervizbe, amikor belelapoztam a kiskönvyébe (RTFM sosem késő, ugye), ami azt javasolta, hogy dugjam hálózatra, és így tartsam pár másodpercig nyomva a bekapcs gombot. Azóta is csinálta ezt párszor, a fenti megoldás eddig mindig működött.

    Hofeher @ 45723:

    "Telefonnál egyértelműen android tabletem még nem volt ismerős szerint ott inkább iOS a nyerő."

    Nekem pont fordítva, pedig mindegyikből volt mindegyik verzió, sőt, most nagyon rövid időre a Windows Phone-t is kipróbáltam. Telefonból nekem az agyamra megy az android, tableten viszont sokkal elégedettebb vagyok vele, mint az ios-sel, ami viszont telefonban számomra eddig felülmúlhatatlan (nem, nem csak telefonálásra használom, egyszerűen a kis kijelzőn számomra ez a leginkább kezelhető).

    violentSt a német-osztrák árakkal kapcsolatban:

    Lakhely kapcsán én a német piacot látom, bár most körülnéztem Mo-n is. Személy szerint nem hiszem, hogy az olcsóbban kínált 20k-s kütyükért haza fogok járni, amúgy itt tényleg ritka ez a kategória, jellemzően Alcor és talán Medion van 70-80 EUR környékén, ennél lejjebb egyszerűen nem lenne rá igény. Hogy ez jó, vagy rossz, az legyen más kérdés. Viszont hogy a kvázi prémium kategória drágább lenne, azt nem hinném, ellenben több az akció, és könnyebben, illetve hamarabb elérhető minden, mint Mo-n (ld.: Google Play, notebooksbilliger és társai, amazonos akciók, ünnepek kapcsán Schlussverkaufok MM-Saturn-szintű üzletekben, stb.).

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák