Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz gps76 #46203 üzenetére

    1 hét használat után (Dell Venue Pro 8):

    - "Ha nem csak a metro felület van használva ,ujjal szinte használhatatlan olyan pici minden rajta"

    Ennyire azért nem kritikus a helyzet, vagy csak nekem vannak kissebb ujjaim, de tény, hogy van még mit fejleszteni a Windowson, ha tabletes oprendszert akarnak belőle csinálni - ott a droid és az alma példája, igazán nem lett volna annyira nehéz erre felékészülni. Én átállítottam mindent 'nagy ikonok'-ra, az sokat segít, de a hozzá adott MS Office programokat még nem próbáltam ki (nincs még billentyűzetem), gondolom ott is lesznek azért majd gondok. Hiába, a 8", az 8", mondjuk fel voltam rá készülve.

    - "ráadásul a szeme is kifolyik az embernek"

    Lehet, hogy túl régóta használok már mobil eszközöket, vagy csak jó a szemüvegem, de nekem ez nem okoz soha gondot. Tudom, majd fog. :DDD

    - "A metro felületen sok hasznos program van alapból,de ezeken kívül szinte semmi más nem tölthető le ingyen."

    Tényleg nem sok hasznos appot találtam én sem, de ez egy PC, azt telepítesz rá, amit akarsz, aztán lehet ikont rakni a metro ui-ra is. Tény, hogy hatalmas kihasználatlan potenciál van még ezen a területen, én optimista vagyok, amilyen ütemben jelenleg terjednek a windowsos mobileszközök, ez szerintem nagyon hamar fog változni.

    - "Nincs egy normális böngésző rá az ismertek közül,amit ujjal lehetne vezérelni,akad mind az exploreren kívül(én meg nem szeretem ezt)."

    Eddig használtam a gyári IE-t, most került rá egy Opera, eddig nem okozott egyik sem gondot, akadni nem akad, böngészőben meg tipikusan az egyszer bökök, és kattan dolog működik, úgyhogy nem vagyok benne biztos, hogy értem a problémát.

    - "Egyszerűen nem lehet úgy kikapcsolni,hogy ne szívja az akksit.(szerintem 1 hét alatt 0-ra tudna merülni teljes kikapcs után)."

    Ez viszont tényleg probléma: ha csak lealtatom este a gépet, akkor reggel már be sem tudom kapcsolni. A teljes kikapcsolást csak tegnap este próbáltam ki, ráadásul fel sem volt teljesen töltve, kíváncsi vagyok, mi lesz, ha bekapcsolom (próbálom bekapcsolni :DDD). Erre kell találniuk valami megoldást, mert ez így valóban súlyos, és ezek szerint nem csak a Dellnél áll fenn a probléma. A másik dolog, hogy elég komoly tempóban veszi fel a töltést, elég durván melegszik a töltő, és a készülék (gondolom az akku) is, ami nagyon nem tetszik a hoszzútávú kilátások tekintetében.

    Mindezek ellenére én összességében eddig elégedett vagyok a készülékkel, fenntartásaim amúgy is voltak, de tekintve, hogy már a laptopokat is untam (bár szubnoti volt, de hangos, nagy, nehéz, kényelmetlen a képernyő-test kialakítás miatt, ha csak böngészett az ember, ráadásul abban is gyorsan halt az akku), és minél nagyobb mobilitásra vágytam, eddig hozta az elvárásokat. Persze egy hét még semmi, majd én is visszanézek egy hónap múlva. :)

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák